Kategorier
Okategoriserade

Alamo Costa del Sol Real Estate får en ny medarbetare

Daniel Lindblom Alamo Real EstateDet är en stor glädje för mig och Alamo-teamet att presentera en ny medarbetare i företaget. Daniel Lindblom är en trygg norrlänning som med sina språkkunskaper och erfarenhet av mäklarbranschen på Costa del Sol blir en stor tillgång i Alamos framtida utveckling.

”Jag är uppvuxen i Malå och de norrländska ränderna går aldrig ur. Men 1996 flyttade jag som ung man ned till Spanien för att leva mitt första stora äventyr och har sedan dess kunnat integrera mig fullständigt i Spaniens kultur och språk. Så med min stora lokalkännedom och med flytande svenska, engelska och spanska, var fastighetsmäklare ett perfekt val för mig. Där har jag nu samlat på mig mer än 10 års erfarenhet. Dessutom älskar jag att hjälpa personer och det kommer väl till pass när man ska förverkliga våra kunders drömmar, precis som jag för länge sedan fick min egen dröm uppfylld. På Alamo är vi som en familj och jag vill att våra kunder ska kunna känna detsamma. Kom in som kund, men stig ut igen som en vän.”