Penthouse med basseng til salgs i Benalmadena Pueblo

Ref nr ph30037

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Benalmadena
Område: Benalmadena Pueblo
Type: Leilighet
Pris: 425 000 € 435 000 €
Soverom: 2
Bad: 1
Bruttoareal: 172 m²
Terrasseareal: 151 m²
Bruttoareal: 323 m²
Basseng: Felles
Hage: Felles
Parkering: Under bakken, Garasje, Privat
Utsikt: Hav, Fjell, Panorama
Eiendomsskatt (IBI): 1045€/år
Felleskostnader: 137€/mån
Søppelgebyr: 172€/år
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Härlig stor takvåning med fantastisk havsutsikt i Benalmadena Pueblo Detta är en ovanligt stor lägenhet med total byggnadsyta på 323 m2 fördelat på 146 m2 ...
Läs mer

Härlig stor takvåning med fantastisk havsutsikt i Benalmadena Pueblo
Detta är en ovanligt stor lägenhet med total byggnadsyta på 323 m2 fördelat på 146 m2 bostadsyta och 151 m2 terrass. Takvåningen består av en hall, två stora sovrum, badrum, stort härligt kök med matplats samt ett rymligt vardagsrum med matplats. Från vardagsrummet och köket finns utgång till de fantastiska terrasserna som är uppdelade i öppna delar men även delar som är täckta för att kunna erbjuda både sol och skugga. Från den täckta terrassen går en trappa upp till en stor takterrass som erbjuder obegränsade möjligheter att inreda eller möblera. Det finns hiss i fastigheten och hela lägenheten har luftkonditionering. Till lägenheten hör också ett stort förråd och en parkeringsplats. I de gemensamma områdena finns lekplats för barn, en gemensam pool och en paddeltennis bana.
Benalmádena Pueblo är en av de charmigaste platserna på Costa del Sol som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt liv i Spanien. Vitmålade byggnader och små charmiga smala gator är ett av kännetecknen för byn. Läget är perfekt med uppfart till motorvägen inom några minuter som tar dig på 15 minuter till Malagas internationella flygplats och på 25 minuter är du inne i provinshuvudstaden Marbella.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

POWERED BY HABENO

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Sven Källström spanienexpert

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vår eier Sven F Källström har bodd i Spania i over 35 år og har blant annet skrevet boken Flytte til Spania på norsk og Drømmen om å leve og bo i Spania på svensk. Han er en av Sveriges ledende Spania eksperter og i sin blogg svenispanien.se forteller han deg alt du trenger å vite for å hjelpe deg å gjøre ditt Spania liv til en opplevelse. Der kan du også kjøpe boken til en spesiell pris. I tillegg er det en rekke videoer om livet i Spania som kan være til stor nytte for deg.

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.