Penthouse med basseng til salgs i Benalmadena Pueblo

Ref nr ph30037

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Benalmadena
Område: Benalmadena Pueblo
Type: Leilighet
Pris: 435 000 €
Soverom: 2
Bad: 1
Bruttoareal: 172 m²
Terrasseareal: 151 m²
Bruttoareal: 323 m²
Basseng: Felles
Hage: Felles
Parkering: Under bakken, Garasje, Privat
Utsikt: Hav, Fjell, Panorama
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Härlig stor takvåning med fantastisk havsutsikt i Benalmadena Pueblo Detta är en ovanligt stor lägenhet med total byggnadsyta på 323 m2 fördelat på 146 m2 ...
Läs mer

Härlig stor takvåning med fantastisk havsutsikt i Benalmadena Pueblo
Detta är en ovanligt stor lägenhet med total byggnadsyta på 323 m2 fördelat på 146 m2 bostadsyta och 151 m2 terrass. Takvåningen består av en hall, två stora sovrum, badrum, stort härligt kök med matplats samt ett rymligt vardagsrum med matplats. Från vardagsrummet och köket finns utgång till de fantastiska terrasserna som är uppdelade i öppna delar men även delar som är täckta för att kunna erbjuda både sol och skugga. Från den täckta terrassen går en trappa upp till en stor takterrass som erbjuder obegränsade möjligheter att inreda eller möblera. Det finns hiss i fastigheten och hela lägenheten har luftkonditionering. Till lägenheten hör också ett stort förråd och en parkeringsplats. I de gemensamma områdena finns lekplats för barn, en gemensam pool och en paddeltennis bana.
Benalmádena Pueblo är en av de charmigaste platserna på Costa del Sol som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt liv i Spanien. Vitmålade byggnader och små charmiga smala gator är ett av kännetecknen för byn. Läget är perfekt med uppfart till motorvägen inom några minuter som tar dig på 15 minuter till Malagas internationella flygplats och på 25 minuter är du inne i provinshuvudstaden Marbella.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 672 386 949

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.