Leilighet til salgs i Fuengirola

Ref nr ap30077

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Fuengirola
Område: Fuengirola
Type: Leilighet
Pris: 414 000 €
Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 99 m²
Terrasseareal: 57 m²
Bruttoareal: 156 m²
Basseng: Nei
Hage: Nei
Utsikt: Fjell, Gate
Eiendomsskatt (IBI): 811€/år
Felleskostnader: 48€/mån
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Funderar du på att flytta till soliga Spanien? Då kanske den här bostaden i Fuengirola kan vara något för dig! Förutom att den är stor och i gott skick, har ...
Läs mer

Funderar du på att flytta till soliga Spanien? Då kanske den här bostaden i Fuengirola kan vara något för dig! Förutom att den är stor och i gott skick, har den också en härlig stor terrass som går runt nästan hela bostaden. Perfekt för dig som gillar att sola och njuta av livet utomhus!

Sovrummen är inte bara tre till antalet, utan de är också utrustade med dörrar som garanterar en lugn och god natts sömn efter en dag i solen. Och badrummen, ja de är faktiskt två till antalet. Så du slipper oroa dig för köbildning vid tandborstningen på morgonen!

Köket är fullt utrustat med de vitvaror du kan tänkas behöva. Men varför laga mat själv när du kan äta på någon av stadens många restauranger? Fuengirola har verkligen allt när det kommer till mat och dryck. Och om du vill ha något att dricka efter maten så har du flera barer att välja mellan också.

Det bästa av allt? Bostaden ligger bara en kort promenad från stranden. Och inte vilken strand som helst, utan en som sträcker sig över 7 kilometer. Det är så mycket sand och hav att du kan bada, sola och leva livet på olika ställen varje dag i veckan.

Och om du någon gång tröttnar på stranden (vilket vi faktiskt inte tror är möjligt), så har du också tillgång till stadens alla klädaffärer, marknader och matbutiker. Så du behöver aldrig oroa dig för att du ska tröttna på livet i Fuengirola.

Fastigheten har perfekt kommunikation till motorvägen och Malagas internationella flygplats är bara 20 minuter bort. Så du kan enkelt åka på weekendresor till andra delar av Spanien eller Europa om du skulle vilja det.

Så vad väntar du på? Kom ner till Fuengirola och upplev den spanska livsstilen på riktigt! Och vem vet, kanske blir du så förtjust i staden att du bestämmer dig för att stanna där för evigt. Vi lovar, det är inte en dum idé!


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

POWERED BY HABENO
Bolig til salgs Fuengirola

Beskrivelse av området

Fuengirola med drøyt 70.000 innbyggere, er sentrum for skandinaver på Costa ...
Läs mer

Fuengirola med drøyt 70.000 innbyggere, er sentrum for skandinaver på Costa del Sol. Her ligger også endestasjonen for toget som går fra Malaga via flyplassen. Det er også grunnen til at mange av våre kunder velger Fuengirola. Man behøver ikke bil. Her finnes den Norske forening, flere norske butikker og restauranter. Byen huser også mye forretningsdrift med ansatte fra Norske og de andre skandinaviske landene. Byen ligger bare 20 minutter med bil til flyplassen og har den lengste og vakreste strandpromenaden – Paseo Maritimo - på Costa del Sol. Strendene er velholdte med alle typer service derav EUs blå flagg på de aller fleste. Stranden er 8 km lang med generøse gangveier, tilrettelagt for bevegelseshemmede, sykkelvei samt et hundretalls restauranter. I utkanten av Fuengirola ligger Mijas Golf med 2 store 18 hulls baner.


Vis færre

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Sven Källström spanienexpert

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vår eier Sven F Källström har bodd i Spania i over 35 år og har blant annet skrevet boken Flytte til Spania på norsk og Drømmen om å leve og bo i Spania på svensk. Han er en av Sveriges ledende Spania eksperter og i sin blogg svenispanien.se forteller han deg alt du trenger å vite for å hjelpe deg å gjøre ditt Spania liv til en opplevelse. Der kan du også kjøpe boken til en spesiell pris. I tillegg er det en rekke videoer om livet i Spania som kan være til stor nytte for deg.

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.