Penthouse med basseng til salgs i Mijas

Ref nr ph7101

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Mijas
Område: Mijas
Type: Leilighet
Pris: 230 000 €
Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 82 m²
Terrasseareal: 42 m²
Bruttoareal: 124 m²
Basseng: Felles, Barnebasseng
Hage: Felles, Enkelt vedlikehold
Parkering: Garasje, Dekket, Privat
Utsikt: Hav, Fjell, Panorama, Hage, Basseng, Urban, Gate
Eiendomsskatt (IBI): 415€/år
Felleskostnader: 106€/mån
Søppelgebyr: 87€/år
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Takvåning med 2 sovrum med magnifik utsikt bara 5 minuter från Fuengirolas centrum! Om du skulle älska att bo i ett lugnt och fridfullt komplex i vit andalusisk ...
Läs mer

Takvåning med 2 sovrum med magnifik utsikt bara 5 minuter från Fuengirolas centrum!
Om du skulle älska att bo i ett lugnt och fridfullt komplex i vit andalusisk stil omgivet av natur men nära stan är detta din perfekta fastighet belägen i området Puebla Tranquila som ligger på vägen upp mot Mijas Pueblo. Läget är perfekt med direkt anslutning till motorvägen som tar dig till de många golfbanorna vid kusten och Malaga flygplats på 25 minuter.
När du går in i denna takvåning kommer du först in i ett mysigt vardagsrum med stor öppen spis för att värma dig under de svalare kvällarna. Till höger ligger ett stort och ljust öppet kök som är fullt utrustat. Framför vardagsrummet ligger en härlig terrass på 14 m2 terrass där du kan njuta av eftermiddagssolen och den avkopplande utsikten över bergen och Medelhavet. Från terrassen har du en spiraltrappa som tar dig upp till den magnifika takterrassen som är på 28 m2 med en magnifik utsikt över Fuengirola och Mijas. Här kan du njuta av solen hela dagen och härliga stunder med vänner och familj runt grillplatsen.
Takvåningen har två stora sovrum med inbyggda garderober och luftkonditionering. Det stora sovrummet har eget badrum med badkar och golvvärme. Mellan båda sovrummen ligger ytterligare ett badrum med dusch och golvvärme. I priset ingår också ett stort privat stängt garage på 26 m2 med gott om plats för förvaring. I det gemensamma området kan du också njuta av ett härligt poolområde med pool för vuxna och barn och omgivet av välskötta trädgårdar och omklädningsrum och toaletter. En fantastisk lägenhet som har allt du kan behöva för att uppfylla din dröm om att leva och bo i Spanien.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 672 386 949

Beskrivelse av området

Läs mer

Mijas er både en kommune og en by i provinsen Malaga. Det er den fjerde største kommunen i provinsen i form av antall innbyggere, etter Málaga, Marbella og Vélez Málaga. Byen Mijas Pueblo i skråningen av fjellet Sierra Mijas, er en typisk andalusisk by med hvitkalkede hus som ligger i fjellsiden på 450 meters høyde. Den andre delen av Mijas er kjent som Mijas Costa, og er en del av kommunen Mijas som ligger langs middelhavet. Mijas har 11 golfbaner, deriblant La Cala Golf som er den største golf resort i Spania med 3 flotte 18-hulls baner.


Vis færre

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Sven Källström spanienexpert

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vår eier Sven F Källström har bodd i Spania i over 35 år og har blant annet skrevet boken Flytte til Spania på norsk og Drømmen om å leve og bo i Spania på svensk. Han er en av Sveriges ledende Spania eksperter og i sin blogg svenispanien.se forteller han deg alt du trenger å vite for å hjelpe deg å gjøre ditt Spania liv til en opplevelse. Der kan du også kjøpe boken til en spesiell pris. I tillegg er det en rekke videoer om livet i Spania som kan være til stor nytte for deg.

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.