Leilighet med basseng til salgs i Torreblanca

Ref nr ap2015

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Fuengirola
Område: Torreblanca
Type: Leilighet
Pris: 220 000 €
Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 108 m²
Terrasseareal: 23 m²
Bruttoareal: 131 m²
Basseng: Felles, Barnebasseng
Hage: Felles
Parkering: Under bakken, Garasje, Dekket, Privat
Utsikt: Hav, Fjell, Strand, Land, Panorama
Eiendomsskatt (IBI): 228€/år
Felleskostnader: 79€/mån
Søppelgebyr: 97€/år
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Välkommen till en fantastisk modern fastighet till salu, inbäddad i ett familjevänligt samhälle i det charmiga nedre Torreblanca. Detta oklanderliga hus, byggt ...
Läs mer

Välkommen till en fantastisk modern fastighet till salu, inbäddad i ett familjevänligt samhälle i det charmiga nedre Torreblanca. Detta oklanderliga hus, byggt 2007, erbjuder en rad anmärkningsvärda funktioner som säkert kommer att fängsla kräsna husköpare som söker rymlighet, hisnande utsikt och yttersta komfort.

En av de utmärkande höjdpunkterna i denna exceptionella bostad är den sydvästvända terrassen, som presenterar en utsökt möjlighet att njuta av den eftertraktade kvällssolen. Förbered dig på att njuta av lyckliga stunder när du insuper solens varma strålar och solar dig i den lugna atmosfären. Terrassen är täckt, vilket ger ett svalare utrymme där du kan dra dig tillbaka från solens intensiva strålar. Dessutom finns det en del på terrassen där du kan placera solstolar där du utan ansträngning kan arbeta för att få den perfekta solbrännan.

När du kliver in i huset kommer du att mötas av elegansen och funktionaliteten hos denna genomtänkt utformade bostad. Lägenheten omfattar två vackert inredda sovrum, vart och ett med sina egna unika fördelar. Det första sovrummet har direkt tillgång till terrassen, vilket möjliggör sömlösa övergångar mellan inomhus- och utomhusliv. Det andra sovrummet, som vetter mot nordost, drar nytta av en naturligt svalare atmosfär, vilket skapar en uppfriskande fristad under varmare årstider. Dessutom erbjuder detta rum tillgång till en inre terrass, som kan fungera som ett mångsidigt utrymme för förvaring eller en fridfull reträtt när du önskar andrum från solens omfamning.

Denna fantastiska lägenhet visar vidare upp två renoverade badrum, varav ett är en-suite, vilket ger en förhöjd nivå av komfort och bekvämlighet.

Låt dina kulinariska ambitioner få plats i det fullt utrustade köket, som är ett bevis på både stil och funktionalitet. Dessutom ser en tvättplats i köket till att vardagliga uppgifter hanteras effektivt, vilket ger dig mer tid att njuta av nöjen i din nya bostad.

Sammanfattningsvis erbjuder denna anmärkningsvärda moderna fastighet en exceptionell möjlighet att omfamna en harmonisk livsstil i nedre Torreblanca. Med sina rymliga rum, vidsträckta terrasser, panoramautsikt och en rad genomtänkta utformade funktioner är denna bostad ett bevis på modernt boende när det är som bäst. Missa inte chansen att göra denna utsökta fastighet till din egen och påbörja en resa med oöverträffad komfort och lugn.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

POWERED BY HABENO
Bolig til salgs Fuengirola

Beskrivelse av området

Torreblanca er en bydel i den østre delen av Fuengirola som har bydelene Los ...
Läs mer

Torreblanca er en bydel i den østre delen av Fuengirola som har bydelene Los Boliches og Los Pacos som nærmeste naboer i kommunen. Det er et mer stille område men likevel veldig sentrumsnært til pulsen i Fuengirola og den flotte Paseo Maritimo. Mesteparten av bebyggelsen er villaer og rekkehus men det finnes også noen hyggelige leiligheteskompleks. Torreblanca har egen togstasjon og bussholdeplasser og det tar bare 2 minutter til Fuengirola sentrum. Ca. 20 min til flyplassen.


Vis færre

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Sven Källström spanienexpert

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vår eier Sven F Källström har bodd i Spania i over 35 år og har blant annet skrevet boken Flytte til Spania på norsk og Drømmen om å leve og bo i Spania på svensk. Han er en av Sveriges ledende Spania eksperter og i sin blogg svenispanien.se forteller han deg alt du trenger å vite for å hjelpe deg å gjøre ditt Spania liv til en opplevelse. Der kan du også kjøpe boken til en spesiell pris. I tillegg er det en rekke videoer om livet i Spania som kan være til stor nytte for deg.

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.