Penthouse med basseng til salgs i Torremolinos

Ref nr ph3028

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Torremolinos
Område: Torremolinos
Type: Leilighet
Pris: 960 000 €
Soverom: 3
Bad: 3
Bruttoareal: 250 m²
Terrasseareal: 50 m²
Bruttoareal: 300 m²
Basseng: Felles
Hage: Felles
Parkering: Privat
Utsikt: Hav, Panorama, Basseng
Felleskostnader: 270€/mån
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Spektakulär penthouse i Torremolinos Majestätisk takvåning i två plan i hjärtat av bostadsområdet La Carihuela i Torremolinos. Det var från början två ...
Läs mer

Spektakulär penthouse i Torremolinos
Majestätisk takvåning i två plan i hjärtat av bostadsområdet La Carihuela i Torremolinos. Det var från början två lägenheter som nu är sammanslagna till en stor våning. Den totala byggnadsytan är 300 m2 och består av 3 mycket stora sovrum, 3 badrum och 2 kök. Dessutom finns en fantastisk terrass på 50 m2 med öppningsbart tak där du har otrolig utsikt över Medelhavet. I ena ändan av terrassen finns också ett utomhuskök med grill.
I de ursprungliga planerna var lägenheten byggd för 7 sovrum och 5 badrum totalt. Ägaren fick igenom en ändring som godkändes göra om den till en enormt stor våning. Den kan dock enkelt göras om till två lägenheter genom att låsa en innerdörr eftersom den har ett kök på ena sidan och ett annat på andra sidan av takvåningen. Detta gör att man kan ha familj eller vänner på besök i bostaden men samtidigt totalt åtskilda då det finns två entréer. I området finns en gemensam pool och fastigheten har privat parkering.
Bara 100 meter från havet, bredvid sanden kan du njuta av en magnifik strandpromenad och många affärer, barer, restauranger och strandklubbar i ett av de mest karakteristiska områdena i Torremolinos med charmen av en typisk Andalusisk by som den en gång var.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.