Rekkehus til salgs i Alhaurin de la Torre

Ref nr th30034

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Alhaurín
Område: Alhaurin de la Torre
Type: Rekkehus
Pris: 308 000 €
Soverom: 5
Bad: 2
Bruttoareal: 90 m²
Basseng: Nei
Hage: Nei
Parkering: Gate
Utsikt: Fjell, Hage, Urban, Gate
Eiendomsskatt (IBI): 400€/år
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Vackert hörnradhus med 5 sovrum i centrum av Alhaurín de la Torre. Alhaurín de la Torre är en vackert bevarad by i det inre av provinsen Málaga. Beläget bara ...
Läs mer

Vackert hörnradhus med 5 sovrum i centrum av Alhaurín de la Torre.
Alhaurín de la Torre är en vackert bevarad by i det inre av provinsen Málaga. Beläget bara 15 minuter från stranden, 10 minuter från motorvägen och 7 minuter från Malagas internationella flygplats är det idag en av de mest charmiga och välkända orterna på Costa del Sol.
Detta magnifika hus är byggt i tre våningsplan med följande fördelning. På bottenvåningen finns ett rymligt och ljust vardagsrum-matsal, ett kök, ett sovrum och en gästtoalett. En trappa upp finns två rymliga och soliga sovrum, ett komplett badrum med dusch och ytterligare ett sovrum som idag används som arbetsrum. Från detta tredje rum finns en trappa som tar oss upp till andra våningen där det femte sovrummet finns. Via en utgång från sovrummet kommer man ut till en stor och solig takterrass på 40 m2 där du har sol från morgon till kväll och där du kan njuta av de sköna sommarkvällarna. Terrassen har en fantastisk utsikt över till bergen som omger Alhaurín de la Torre. 30 meter bort från radhuset finns en stor gratis parkeringsplats där det alltid finns lediga platser året om.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.