Nybyggde rekkehus med basseng til salgs i Benahavis

Ref nr R3361861

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Benahavís
Område: Benahavis
Type: Rekkehus
Pris fra: 750 000 €
Soverom: 3
Bad: 4
Bruttoareal: 284 m²
Basseng: Ja
Hage: Ja
Eiendomsskatt (IBI): 614€/år
Felleskostnader: 300€/mån
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Fabulous söderläge tre sovrum Radhus till salu i Benahavis ligger i lyxorten "Benahavis Hills Country Club". Med en spektakulär havsutsikt. Detta ...
Läs mer

Fabulous söderläge tre sovrum Radhus till salu i Benahavis ligger i lyxorten "Benahavis Hills Country Club". Med en spektakulär havsutsikt.
Detta moderna, snygga och nästan helt nya fullt utrustade hus representerar det ultimata Marbella livsstilvalet.
Den här egenskapen ligger i ett privilegierat läge med enastående, vacker panoramautsikt över Medelhavskusten, kombinerad med freden i de omgivande bergen.
Beläget i lyxresorten Benahavis Hills, ligger bara 5 minuters promenad till den historiska andalusiska byn Benahavis, så känd för sina gastronomiska restauranger som ofta kallas "matsalen på Costa Del Sol".
Fastigheten består av 3 sovrum, varav 2 är en-suite och 2 ytterligare badrum, internt garage, takterrass och en separat privat trädgård.
Fastigheten är fördelad över 3 våningar komplimangerad med en marmortrappa med massiva ekräcken. Det finns olika terrasser som gör att man kan njuta av den fantastiska utomhusmiljön, och det finns direkt tillgång till poolen från bottenvåningen.
Köket är fullt utrustat med de senaste inhemska Siemens apparaterna, Fastigheten har den extra fördelen med golvvärme och luftkonditionering.
Det finns en öppen spis i vardagsrummet. Sovrummen har egna privata balkonger med dramatisk utsikt över havet och kusten.
På källarnivå finns det ett alternativ att göra det till ett tredje sovrum eller behålla det som ett öppet spelrum, en bio eller ett kontor beroende på de individuella behoven. Om man behöver ett fjärde sovrum kan det inre garaget enkelt konverteras.
Takterrassen serveras som det perfekta chill out-området med möjlighet att installera ett bubbelpool, vardagsrum. Medan du tar andetag och tar utsikt över Medelhavskusten.
En fantastisk egenskap kombinerad med en lyxig livsstil. Huset säljs fullt möblerade, möbler av hög kvalitet, fullt fungerande apparater och redo att flytta in.
Lyxutvecklingen är bevakad dygnet runt och erbjuder full säkerhet och säkerhet samt betjäningstjänster på plats. Utvecklingen erbjuder tillgång till treenighet av lyxiga bekvämligheter: gym, avkopplande privata spa- och hälsofaciliteter, klubbhus och på plats café / restaurang.
Närliggande utsökta golfbanor med signatur.
Fastigheten utöver att göra en fantastisk semesterbostad i en lyxresort erbjuder utmärkt R.O.I på korta låt lägenheter.
Utvecklingen har helt slutförts från fas ett. Består av 40 fastigheter, varav endast 4 är lyxiga bostadshus.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

POWERED BY HABENO

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Sven Källström spanienexpert

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vår eier Sven F Källström har bodd i Spania i over 35 år og har blant annet skrevet boken Flytte til Spania på norsk og Drømmen om å leve og bo i Spania på svensk. Han er en av Sveriges ledende Spania eksperter og i sin blogg svenispanien.se forteller han deg alt du trenger å vite for å hjelpe deg å gjøre ditt Spania liv til en opplevelse. Der kan du også kjøpe boken til en spesiell pris. I tillegg er det en rekke videoer om livet i Spania som kan være til stor nytte for deg.

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.