Rekkehus til salgs i Mijas

Ref nr vi40009

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Mijas
Område: Mijas
Type: Rekkehus
Pris: 1 500 000 €
Soverom: 4
Bad: 3
Bruttoareal: 252 m²
Basseng: Nei
Hage: Enkelt vedlikehold
Parkering: Under bakken, Garasje, Felles
Utsikt: Hav, Fjell, Panorama, Urban
Eiendomsskatt (IBI): 430€/år
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Stig fram och kolla in detta fantastiska autentiska spanska parhus! Mitt i hjärtat av Mijas Pueblo, vilket otroligt sällsynt! Så se till att få en visning ...
Läs mer

Stig fram och kolla in detta fantastiska autentiska spanska parhus!
Mitt i hjärtat av Mijas Pueblo, vilket otroligt sällsynt! Så se till att få en visning snabbt! Bostaden fördelar sig över tre våningar, med gatunivån som bjuder på ett privat garage och en bodega som kan förvandlas till precis vad du vill. På första våningen finns en stor (47m2) traditionell uteplats där du kan njuta av middagar eller plocka frukt direkt från träden. Och förresten, glöm inte att det finns en terrass vid gatan där du kan vinka åt förbipasserande och imponera med ditt nya hem. På andra våningen väntar tre sovrum på din sömn. Ett av dem fungerar faktiskt som ett bibliotek, för vem behöver egentligen sova när man kan förlora sig i en värld av böcker? Och gissa vad? Det finns till och med en walk-in-closet! Men vänta, det finns mer! På översta våningen hittar du ännu ett sovrum och en mysig uteplats med hisnande 360 graders panoramautsikt över staden, bergen och till och med glimtar av medelhavet. Och vet du vad? Var inte orolig för klimatkontrollen, min vän! Varje rum i detta mästerverk är utrustat med luftkonditionering för att hålla dig sval på sommaren och varm på vintern. Och det bästa av allt är att trots att huset är mitt i bergsbyn, så behåller det sin lugn och ro eftersom gatan bara används av några få grannar. Ägarna har tagit väl hand om detta hem genom åren. Det finns mer förvaringsutrymme än du kan skaka en kastanjett åt. Och glöm inte körsbäret på toppen! Den här skönheten har inte bara en, utan två privata parkeringsplatser precis bredvid bodegan. Så, mina vänner, om du någonsin har drömt om att äga ett äkta spanskt radhus mitt i den legendariska Mijas Pueblo, då behöver du inte leta längre. Det här är din chans att förverkliga drömmen, och jag lovar dig, sådana fantastiska drömmar knackar inte på dörren varje dag. Gör dig redo att säga "¡Hola!" till ditt nya spanska paradis!


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

POWERED BY HABENO

Beskrivelse av området

Läs mer

Mijas er både en kommune og en by i provinsen Malaga. Det er den fjerde største kommunen i provinsen i form av antall innbyggere, etter Málaga, Marbella og Vélez Málaga. Byen Mijas Pueblo i skråningen av fjellet Sierra Mijas, er en typisk andalusisk by med hvitkalkede hus som ligger i fjellsiden på 450 meters høyde. Den andre delen av Mijas er kjent som Mijas Costa, og er en del av kommunen Mijas som ligger langs middelhavet. Mijas har 11 golfbaner, deriblant La Cala Golf som er den største golf resort i Spania med 3 flotte 18-hulls baner.


Vis færre

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Sven Källström spanienexpert

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vår eier Sven F Källström har bodd i Spania i over 35 år og har blant annet skrevet boken Flytte til Spania på norsk og Drømmen om å leve og bo i Spania på svensk. Han er en av Sveriges ledende Spania eksperter og i sin blogg svenispanien.se forteller han deg alt du trenger å vite for å hjelpe deg å gjøre ditt Spania liv til en opplevelse. Der kan du også kjøpe boken til en spesiell pris. I tillegg er det en rekke videoer om livet i Spania som kan være til stor nytte for deg.

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.