Rekkehus med basseng til salgs i Torreblanca

Ref nr th7131

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Fuengirola
Område: Torreblanca
Type: Rekkehus
Pris: 375 000 €
Soverom: 2
Bad: 2
Bruttoareal: 130 m²
Tomtareal: 131 m²
Basseng: Felles
Hage: Privat, Enkelt vedlikehold
Parkering: Garasje, Privat
Utsikt: Fjell, Land, Panorama, Hage, Basseng, Gårdsplass
Eiendomsskatt (IBI): 520€/år
Felleskostnader: 78€/mån
Søppelgebyr: 89€/år
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Magnifik hörnradhus med 2 sovrum i Torreblanca! Vi presenterar den ultimata fästningen för inhemsk ro! Låt dina ögon njuta av detta underbara hörnradhus som ...
Läs mer

Magnifik hörnradhus med 2 sovrum i Torreblanca!
Vi presenterar den ultimata fästningen för inhemsk ro! Låt dina ögon njuta av detta underbara hörnradhus som inte bara har imponerande 130 m2 privat trädgård utan också inte en, utan TVÅ takterrasser med fantastisk utsikt över de majestätiska Mijas-bergen. Kan du höra änglarna sjunga?
Inbäddad i en mysig gated förening av endast 8 lyckliga grannar i Torreblanca, Fuengirola, har vi denna juvel på bara 7-minuters promenad från sandstränderna, den förtrollande strandpromenaden och en rikedom av tjänster som tillgodoser dina varje önskan - tänk barer, restauranger, butiker och mer! Åh, nämnde vi att Malagas flygplats bara är en lättsam 20-minuters bilresa bort? Jetsetterns paradis, någon?
Gör dig redo att bli bortskämd när vi avslöjar det flervåningsundret som detta radhus är. Med inte en, inte två, men FYRA våningar av ren arkitektonisk storslagenhet, börjar resan i längst ner i en kolossal 55 m2 privat garage. Ett stort förråd och ett badrum med dusch följer med detta kungarike av hästkrafter. Vi lämnar denna del och du kliver upp för trappan till första våningen - huvudentrén genom komplexet väntar!

Skåda underverken som rullar upp framför dina ögon! En främre uteplats som lockar dig att utforska vidare. Njut av den vackra privata trädgården, en flora-sanctuary där vackra blommor svajar i harmoni, täckta av höga träd som skyddar din integritet. När du går in, till vänster, står ett fullt utrustat oberoende kök stolt, ivrig att släppa lös din kulinariska genialitet. Rakt fram ligger vardagsrummet, badat i riklig naturligt ljus, tack vare sina stora glidande glasdörrar. Gå igenom, och voila! Terrassen som vetter mot väster väntar, tillsammans med den magnifika trädgården som badar i solens varma omfamning hela dagen. Det är en soltilbedjares dröm som går i uppfyllelse!
Ge dig djupare in drömmarnas rike när du stiger upp till andra våningen. Två rymliga dubbelrum, prydda med inbyggda garderober passande för kungligheter, väntar på din sömn. Och frukta inte, trötta resenär, för ett badrum med badkar erbjuder vila för din trötta själ. Men äventyret tar inte slut här! Stig upp ännu en gång till tredje våningen, där inte en, utan TVÅ takterrasser avslöjar sin magi. En av dem blickar ut över den östra horisonten och avslöjar frestande utsikt över poolområdet. Den andra, en västorienterad spektakel, bjuder in dig att njuta av skönheten i bergen och den upplysta glöden från Mijas stad på natten. Det är som att ha främre raden till en himmelsk teater!
Det finns ännu mer att förundras över! Elektriska persienner pryder sovrummen och vardagsrummet och ger dig makten att kommandera solljus efter behag. Förundra dig över den gudomliga marmorbeläggningen som sträcker sig genom hela hemmet och retar dina fötter med ren överdåd. Njut av perfekt temperatur året runt tack vare den allsmäktiga varm- och kallluftkonditioneringen. Se trädgården blomstra utan ansträngning tack vare det automatiska bevattningssystemet. Vila lugnt i vetskapen om att en larmanläggning står på vakt och skyddar ditt paradis. Och låt oss inte glömma underverken av optisk fiber, för den digitala världen ska buga sig inför dina varje önskningar!
Men underverken tar inte slut inom gränserna för ditt slott. Komplexet erbjuder en gemensam pool, där grannar samlas för att njuta av vattenaktiviteter. Och om du vill utforska de vidare områdena, frukta inte, för en busshållplats ligger och väntar och erbjuder gratis transport till det livliga centrumet av staden var 15:e minut. Det här fantastiska hemmet har också turistlicensen, vilket gör det till ett perfekt semesterhem och investering i uthyrning, såväl som ett tyst, säkert och avslappnat permanent hem. Ring oss nu för att boka en visning innan det är för sent!


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Daniel Lindblom
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+34 952 469 519
+34 697 300 582

POWERED BY HABENO
Bolig til salgs Fuengirola

Beskrivelse av området

Torreblanca er en bydel i den østre delen av Fuengirola som har bydelene Los ...
Läs mer

Torreblanca er en bydel i den østre delen av Fuengirola som har bydelene Los Boliches og Los Pacos som nærmeste naboer i kommunen. Det er et mer stille område men likevel veldig sentrumsnært til pulsen i Fuengirola og den flotte Paseo Maritimo. Mesteparten av bebyggelsen er villaer og rekkehus men det finnes også noen hyggelige leiligheteskompleks. Torreblanca har egen togstasjon og bussholdeplasser og det tar bare 2 minutter til Fuengirola sentrum. Ca. 20 min til flyplassen.


Vis færre

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Sven Källström spanienexpert

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vår eier Sven F Källström har bodd i Spania i over 35 år og har blant annet skrevet boken Flytte til Spania på norsk og Drømmen om å leve og bo i Spania på svensk. Han er en av Sveriges ledende Spania eksperter og i sin blogg svenispanien.se forteller han deg alt du trenger å vite for å hjelpe deg å gjøre ditt Spania liv til en opplevelse. Der kan du også kjøpe boken til en spesiell pris. I tillegg er det en rekke videoer om livet i Spania som kan være til stor nytte for deg.

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.