Villa med basseng til salgs i Alhaurin Golf

Ref nr vi30039

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Alhaurín
Område: Alhaurin Golf
Type: Villa
Pris: 795 000 €
Soverom: 11
Bad: 7
Bruttoareal: 431 m²
Tomtareal: 3255 m²
Basseng: Privat
Hage: Privat
Parkering: Mer enn én, Privat
Utsikt: Fjell, Land, Panorama
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Fantastiskt villaprojekt med 11 sovrum i Alhaurin de la Torre Detta är ett unikt villaprojekt i närheten av Alhaurin Golf som består av två olika huskroppar med ...
Läs mer

Fantastiskt villaprojekt med 11 sovrum i Alhaurin de la Torre
Detta är ett unikt villaprojekt i närheten av Alhaurin Golf som består av två olika huskroppar med totalt tre olika lägenheter som alla har separata ingångar och byggda på en tomt på 3.255m2. När vi kommer in på tomten ligger först en stor parkeringsplats med tre täckta och åtta öppna parkeringsplatser.
I det stora huset finns på bottenvåningen i huset en helt fristående lägenhet med vardagsrum, kök, tre sovrum och två badrum. På andra sidan av villan finns ytterligare en lägenhet i två våningsplan som nås via en imponerande trappa från markplanet. Denna del av huset har eget vardagsrum, kök, sju sovrum och tre badrum. Här finns också en vacker terrass med utsikt över Malaga och bergen i Sierra Nevada. I andra ändan av tomten finns ett helt fristående gästhus med vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum.
I trädgården finns en stor pool på 602, en överbyggd matsal med bord för 20-25 personer, ett utekök med grill en toalett och tvättmaskin. Tomten har en stor fruktträdgård med avokado, citroner, apelsiner, mandariner, granatäpplen, olivträd etc. Alhaurín de la Torre är en vackert bevarad by i det inre av provinsen Málaga. Beläget bara 15 minuter från stranden, 10 minuter från motorvägen och 7 minuter från Malagas internationella flygplats.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 672 386 949

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.