Villa med basseng til salgs i Benahavis

Ref nr vi3005

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Benahavís
Område: Benahavis
Type: Villa
Pris: 1 850 000 €
Soverom: 4
Bad: 4
Bruttoareal: 310 m²
Tomtareal: 667 m²
Basseng: Privat, Oppvarmet
Hage: Privat, Opparbeidet, Enkelt vedlikehold
Parkering: Åpent, Privat
Utsikt: Hav, Fjell, Golf, Land, Basseng
Eiendomsskatt (IBI): 718€/år
Felleskostnader: 30€/mån
Søppelgebyr: 18€/år
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Magnifik villa belägen i Nueva Atalaya i Benahavis En toppenfin 4 sovrums villa alldeles vid den populära 18 håls golfbanan Altalaya Golf. Den är belägen på en ...
Läs mer

Magnifik villa belägen i Nueva Atalaya i Benahavis
En toppenfin 4 sovrums villa alldeles vid den populära 18 håls golfbanan Altalaya Golf. Den är belägen på en lugn och trivsam gata och med en imponerande utsikt över golfbanan, bergen och havet.
Villan är byggd i tre våningsplan och har en total bostadsyta på 263 m2 byggd på en tomt på 667 m2. På bottenvåningen ligger en rymlig entréhall, en gästtoalett, ett stort kök med komplett inredning samt ett stort och härligt vardagsrum som har en vacker öppen spis samt en matplats med stora fönster och vacker utsikt. Från vardagsrummet kommer du ut till en stor terrass med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Utanför terrassen ligger trädgården som har konstgräs för enkelt underhåll.
På andra våningen finns tre sovrum och tre badrum samt en terrass med fantastisk utsikt samt ytterligare ett rum som är inrett som ett stort gym.
I källarvåningen finns ett kontor med badrum, tvättstuga och ett stort utrymme som kan utnyttjas som förråd eller hobbyrum. Tomten har även en uppvärmd saltvattenspool, välinredda terrasser samt en grillplats. Vidare finns parkeringsplats för två bilar.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.