Villa med basseng til salgs i Benalmadena Costa

Ref nr vi30038jp

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Benalmadena
Område: Benalmadena Costa
Type: Villa
Pris: 1 900 000 €
Soverom: 8
Bad: 4
Bruttoareal: 483 m²
Tomtareal: 1011 m²
Basseng: Privat
Hage: Privat
Parkering: Garasje, Dekket
Utsikt: Hav, Fjell, Panorama, Hage, Basseng
Favoritt Skriv ut

Om boligen

En magnifik vill med 8 sovrum alldeles vid strandkanten i Benalmadena Denna magnifika villa i området Torremuelle är belägen vid stranden och har 8 sovrum, varav ...
Läs mer

En magnifik vill med 8 sovrum alldeles vid strandkanten i Benalmadena
Denna magnifika villa i området Torremuelle är belägen vid stranden och har 8 sovrum, varav 6 är i själva villan på första och andra våningen och de andra 2 finns i en separat gästlägenhet från vilken du kan njuta av den magnifika havsutsikten. Vidare finns 4 badrum och 3 stora terrasser, ett rymligt vardagsrum och ett separat kök. Villan ligger i perfekt söderläge med sol hela dagen. I den stora trädgården kan du kan njuta av en härlig stor pool och en trevlig pergola där du kan skydda dig från solen och njuta av en komplett utomhusbar och en grillavdelning.
Villan har en total byggnadsyta på 482 m2 och byggd på en tomt på 1011 m2. Det finns ett garage med plats för två bilar samt ett parkeringsutrymme på tomten för ytterligare tre bilar. En villa med många möjligheter och ett svårslaget läge i ett mycket omtyckt område.
Kommunen Benalmadena ligger i hjärtat av Costa del Sol och känd för närheten till golfbanor, bra restauranger och omgiven av alla tjänster som hotell, kasino, en vacker småbåtshamn känd över hela världen som Puerto Marina. Villan ligger mycket nära tågstationerna i Torremuelle och Carvajal med bara 10 minuter till Malagas internationella flygplats och 25 minuter till Marbella.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Catarina Henriksson
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+34 952 469 519
+34 672 386 949

POWERED BY HABENO

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vi i Alamo Real Estate har mange års erfaring med å bo og leve i Spania som vil være til stor nytte for deg som ønsker å kjøpe bolig her!

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.