Villa med basseng til salgs i Campo Mijas

Ref nr vi7071jp

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Fuengirola/Mijas Costa
Område: Campo Mijas
Type: Villa
Pris: 685 000 € 695 000 €
Soverom: 3
Bad: 4
Bruttoareal: 160 m²
Terrasseareal: 48 m²
Tomtareal: 670 m²
Basseng: Privat
Hage: Privat
Parkering: Under bakken, Garasje, Dekket, Privat
Utsikt: Hage, Basseng, Gårdsplass
Eiendomsskatt (IBI): 736€/år
Felleskostnader: 26€/mån
Søppelgebyr: 143€/år
Favoritt Skriv ut

Om boligen

Vacker villa i det eftertraktade området El Coto i Mijas Costa! Vi välkomnar dig till denna charmiga villa belägen bara några minuter från Fuengirolas centrum, ...
Läs mer

Vacker villa i det eftertraktade området El Coto i Mijas Costa!
Vi välkomnar dig till denna charmiga villa belägen bara några minuter från Fuengirolas centrum, i det välkända området El Coto. Den har tre sovrum och tre badrum och har en total yta på över 200 m2 och är byggd på en 670 m2 tomt.
När du kommer in genom grinden kommer du till en trevlig uteplats med grillplats och flera uteplatser och terrasser samt den härliga poolen. Vi går in villan och har först en stor hall med en gästtoalett och sedan kommer vi till två sovrum med inbyggda garderober och ett renoverat badrum med dusch och golvvärme. Längre fram ligger det fullt utrustade köket som leder till en separat stor matsal samt en lyxig vinkällare. I anslutning till matsalen ligger det stora mysiga vardagsrummet med öppen spis och med utgång till en täckt terrass med utsikt över trädgården och poolen.
I källarplanet finns en komplett liten trevlig lägenhet med eget kök och badrum med golvvärme. Lägenheten har egen ingång från poolområdet och är perfekt för uthyrning eller som gästlägenhet för släkt och vänner som kommer på besök.
Vid poolområdet har du ett avkopplande skuggigt område med ett extra duschrum och ett förråd. Vidare finns ett privat garage med ett förråd och garaget har ingången på bakgatan, så att du kan komma åt villan både från söder och huvudentrén i norr.
Missa inte möjligheten att köpa en härlig och välskött villa i ett populärt område alldeles i utkanten av Fuengirola som kan bli din och du kan förverkliga drömmen om att leva och bo i Spanien.


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Per Lindqvist
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+47 216 777 93
+34 673 638 042

POWERED BY HABENO

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vi i Alamo Real Estate har mange års erfaring med å bo og leve i Spania som vil være til stor nytte for deg som ønsker å kjøpe bolig her!

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.