Villa med basseng til salgs i Malaga

Ref nr vi7132

FavorittSkriv ut

Informasjon

Kommune: Málaga
Område: Malaga
Type: Villa
Pris: 820 000 €
Soverom: 3
Bad: 2
Bruttoareal: 265 m²
Tomtareal: 600 m²
Basseng: Privat
Hage: Privat, Enkelt vedlikehold
Parkering: Garasje, Dekket, Mer enn én, Privat
Utsikt: Hav, Fjell, Golf, Panorama, Hage, Basseng
Favoritt Skriv ut

Om boligen

KOPPLINGEN TILL DET NATURLIGA. De stora fönstren på bottenvåningen, som sträcker sig från golvet till taket, gör att man inte vet var man är. Man vet alltså ...
Läs mer

KOPPLINGEN TILL DET NATURLIGA.
De stora fönstren på bottenvåningen, som sträcker sig från golvet till taket, gör att man inte vet var man är. Man vet alltså inte om man är inne eller ute, om man befinner sig i vardagsrummet eller på terrassen. Det är en känsla av total kontinuitet. I varje rum kan man känna kopplingen till den naturliga miljön, trädgården, terrassen, landskapet och samtidigt till den ljusa dalen som iakttar en och som man också kan titta på. Designen är inspirerad av det genomskinliga vattnet av en kristalklar flod och får dig att uppskatta skönheten och kopplingen till den naturliga miljön i varje ögonblick. Dess kubiska och modulära form ger stora öppna utrymmen som låter oss leva ett bekvämt och avslappnat liv.
VILLA UTFORMAD MED TRE VÅNINGAR.
- NIVÅ 0: Källare, fördelad på garage för bilar, installationsrum och hiss.
- NIVÅ +1: Huvudvåning, fördelad på matsal, kök, vardagsrum, badrum, täckt terrass och pool.
- NIVÅ +2: Sovrum, fördelade på sovrum 1 med eget badrum, omklädningsrum och täckt terrass, sovrum 2 med inbyggd garderob och täckt terrass, sovrum 3 med inbyggd garderob och täckt terrass samt gemensamt badrum.
- Trädgård som har utformats med träd och dekorativa växter i den del av tomten som inte är bebyggd.
VÅRT SYSTEM ÄR A LA CARTE.
Det vi erbjuder är en utgångspunkt för våra kunder: Villans utformning anpassas till kundens smak, villans placering och byggandet sker på den plats och tomt som kunden väljer och kvalitetselementen väljs av kunden, för vilka vi erbjuder tre kvalitetsnivåer som vi i stigande form kallar dem: Guld, Platina och Diamant.
VI FASTSTÄLLER TRE ENKLA STEG.
1.- Val av villa och plats: Från vår katalog väljer man på villor och tomter som erbjuds av dem man verkligen gillar och som bäst passar ens behov och önskemål. Från och med detta ögonblick börjar allting...
2.- Anpassa designen: När villan och platsen har valts kan kunden anpassa den inre och yttre utformningen till sina personliga behov, med största möjliga respekt för gällande bestämmelser och alltid med hjälp och råd från Villas à la Carte-teamet, som informerar om den tekniska genomförbarheten av de föreslagna ändringarna.
3.-Val av material: Vi erbjuder en mängd olika alternativ av material, valda utifrån känslan av balans, harmoni och välbefinnande, och strävar alltid efter maximal lätthet och komfort för våra kunder.
Var villa i kollektionen erbjuder tre kvalitetsnivåer, som vi i stigande form kallar: guld, platina och diamant.
Designa ditt drömboende och lev i paradiset nu!


Vis færre

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om boligen?
Kontakt oss så forteller vi mer.

Catarina Henriksson
Din norske megler i Spania

contact@alamocostadelsol.com
+34 952 469 519
+34 672 386 949

POWERED BY HABENO

Når du velger Alamo Costa del Sol
får du mer enn bare en megler!

Velkommen til din skandinaviske megler i Fuengirola! Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge boliger her på Costa del Sol. Hver dag hele året jobber våre talentfulle meglere med å vise noen av de tusenvis av hus og leiligheter vi har til salgs fra Málaga i øst til Marbella og Estepona i vest. Kontakt oss via telefon eller e-post og fortell oss hva du er interessert i. En samtale uten forpliktelser, men som kan være starten på din tilværelse i Spania.

Sven Källström spanienexpert

Du kjøper i et fremmed land med lover og forskrifter som er helt forskjellig fra hva du er vant til fra Norge. Hvordan er det å bo i Spania? Du vil ha mange spørsmål om hvordan det fungerer i Spania. Kunnskap om dette kan avgjøre hvordan du vil nyte livet i det nye landet. Vår eier Sven F Källström har bodd i Spania i over 35 år og har blant annet skrevet boken Flytte til Spania på norsk og Drømmen om å leve og bo i Spania på svensk. Han er en av Sveriges ledende Spania eksperter og i sin blogg svenispanien.se forteller han deg alt du trenger å vite for å hjelpe deg å gjøre ditt Spania liv til en opplevelse. Der kan du også kjøpe boken til en spesiell pris. I tillegg er det en rekke videoer om livet i Spania som kan være til stor nytte for deg.

Send forespørsel

Fyll inn navn og adresse under hvis du vil ha mer informasjon eller visning.